Betaalbare schilderijen

Abstracte schilderijen
Het maakt niet uit hoe prachtig het meubilair, een kamer met blote muren, vaak onvolledig voelt. "Voor mij is kunst in een kamer als leestekens voor een zin, het is dat alles belangrijk ingrediënt en zonder dat een ruimte de lagen en houding ontbreekt die een belangrijk stuk kan brengen," zegt ontwerper Tara Bernerd. Alle projecten van Bernerd, ongeacht of het een hotel of een villa aan het strand is, zijn gevuld met persoonlijkheidsstukken van verschillende stijlen, vormen en maten, en de werken kunnen vaak gevonden worden in dezelfde kamer op te hangen. . Als u door de bladzijden flip, laat u een sterke wens om over uw muren te maken, maak je geen zorgen. We hebben Bernerd getild om haar tips te krijgen over het vinden van de juiste kunst voor elke kamer in uw huis.
Betaalbare schilderijen kopen'Het is misschien het allerbelangrijkste dat een woning zijn eigenaar vertegenwoordigt, zodat men niet door trends moet worden gedreven', zegt Bernerd. 'Wat u echt aantrekt, is iets dat uiteindelijk de test van de tijd staat. Met onze hotels weerspiegelt de kunst het DNA van onze klanten, zoals bij

figuratieve schilderijen kopen"schilderij hoeft je kamer niet te laten passen, je kan eclectisch zijn," zegt Bernerd. "Traditionele kamers kunnen moderne schilderijen gebruiken, en moderne kamers kunnen ouderwetse schilderijen nemen. Vaak is het beter om het op te mengen."
Ga langzaam"Galerijmuren zijn een geweldige manier om te werken met kunstwerken van verschillende maten, kleuren en stijlen," zegt Bernerd. Haar aanbeveling: beplan het van te voren, met zoveel tijd als u nodig hebt. "Om een ​​galerijmuur correct te kunnen hangen, moet men het uitleggen. Het is een beschouwde strategie die altijd goed doordacht moet worden."* Who Cares Wins * kunstwerk van Harland Miller
Delver dieperVerliefd op een stuk? Doe je onderzoek naar zijn geschiedenis. Het proces kan leiden tot meer werken die passen bij jouw stijl. 'Zodra je een foto hebt aangetrokken, vind je wat meer over de artiest, waarden en achtergrond en leer je', zegt Bernerd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Schilderij direct bij de kunstenaar